Жива музика-live show

Начало  |  Жива музика-live show  |  Ale House Принтирай - A A A +
Ale HouseРесторант, Жива музика-live show, Бирария

София град - Център
Адрес: ул. Христо Белчев 42
Телефон: 0884320400, 02/9801717
E-mail: pnkrastev@yahoo.com
Работно време: 11:00 - 00:00 часа
Брой места: 130

www.alehouse.bg
Вижте ни на картата


Бирарии в София има много, но като Ale House няма друга в цяла България - само тук предлагат жива бира, която всеки си налива сам. Името на Ale House се превежда буквално като пивница, но спокойно можем да я наречем и дом на живото пиво - даже образцов, ако дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа. Вече на много места сервират жива бира - нефилтрирана, без допълнителна обработка и консерванти, обаче навсякъде чакаме барманът или сервитьорът да ни я поднесе.

Ние в Ale House сме внедрили уникална система, неизползвана досега по българските земи - от огромни съдове за доферментация (ще ги видите веднага с влизането) живото пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно натискане на кранчето директно в чашата ви, а брояч отмерва колко сте си сипали. Масите, снабдени с такъв индивидуален кран, са цели 26, така че все ще успеете да се доредите под струята.

Хапването и пийването в Ale House са достатъчен, но не и единствен повод да минавате често с компанията - в петък и събота в бирарията има и жива музика след 10 вечерта.

 Ценови диапазон: среден
Програма: да
Музика: жива музика след 10 в петък и събота

     
Права за ползване MtSoft