Жива музика-live show

Начало  |  Жива музика-live show  |  механа "Мечата дупка" Принтирай - A A A +
механа "Мечата дупка"Ресторант, Механа, Жива музика-live show

София град - Център
Адрес: ул. Граф Игнатиев №5
Телефон: 02/9866303, 0899816834
E-mail: thewebmaker@abv.bg
Работно време: 12:00 - 00:00 часа
Брой места: 100

www.mechatadupka.hit.bg
Вижте ни на картата


 

Намиращата се в центъра на София механа "Мечата дупка" предлага на своите гости уют, автентична българска национална кухня и превъзходни ястия по рецепти без аналог, поднасяни атрактивно и с безупречно обслужване на разумни цени. Ресторантът разполага с 80 места, а в интериора му са използвани старинни предмети от бита на българина през 19 век. За вашето добро настроение през цялата вечер се грижи специално подбрана фолклорна програма от оркестър с инструменти гайда, тъпан, тамбура, акордеон и певица, които ще бъдат постоянно сред вас.

Механа "Мечата дупка" е с богат десетгодишен опит в организирането на семейни празници и фирмени тържества, официални обеди и вечери, сватби, годишнини, коктейли, вечери с фолклорна програма.

Заповядайте, независимо дали сте сам или със своя партньор, без значение дали сте група колеги или приятели, дошли да прекарат заедно една прекрасна вечер, която сама по себе си ще се превърне в достатъчен повод за празнуване.

Домакините приемат резервации, изцяло съобразени с Вашите изисквания или с тези на съответния туроператор, чиито услуги сте решили да ползвате

Насладете се на гостоприемството в механа "Мечата дупка"! Доверете се на нашия професионализъм и бъдете наши специални гости! Очакваме Ви....

 Ценови диапазон: среден
Музика: музика на живо

     
Права за ползване MtSoft