Бизнес хотел

Начало  |  Бизнес хотел  |  Хотел "Болярски" Принтирай - A A A +
Хотел "Болярски"Бизнес хотел , Хотел

В. Търново
Адрес: ул. Стефан Стамболов № 53 А
Телефон: 062.613.200, 062.613.222 , 0884.704.145
E-mail: info@bolyarski.com
Брой места: 7 апартамента, 2 VIP апартамента, 60 стаи

www.bolyarski.com
Вижте ни на картата


Рачев Хотел БОЛЯРСКИ e разположен в самото сърце на Велико Търново, в непосредствена близост до историческите забележителности на старата столица – улицата на занаятите Самоводска чаршия, хълма – крепост Царевец, Градската Галерия и Стамболовия мост.

С уникалната си архитектура върху 15 нива, спускащи се от Централната улица до живописната възрожденска "Гурко", хотелът осигурява бърз достъп до търговските и обществени центрове в близост, и в същото време гарантира комфортен и спокоен престой на гостите, като им дава възможност да се насладят на невероятния изглед към река Янтра и Стария Град.

69 елегантно обзаведени стаи и апартаменти за гости, класически ресторант, панорамен ресторант барбекю, панорамен лоби-бар, пиано – бар, съвременен спортновъзстановителен център и 3 конферентни зали са на разположение на гостите на хотела за почивка, бизнес престой, организирана работна среща или празнична вечеря.

Собствен стил и елегантност на интериора на хотела придават стенописите, изобразяващи сцени от Второто българско царство на площ от 140 кв.м.Ценови диапазон: среден

     
Права за ползване MtSoft