Жива музика-live show

Начало  |  Жива музика-live show  |  Ресторант-Механа ВИНИ Принтирай - A A A +
Ресторант-Механа ВИНИ



Ресторант, Механа, Жива музика-live show

София град - Павлово
Адрес: бул.цар БорисІІІ №205
Телефон: 02/4924664, 0885667693
E-mail: reservations@vinibg.com
Работно време: 11:00 - 00:00 часа
Брой места: зима-95,лято-160

www.vinibg.com
Вижте ни на картата


На не повече от десетина минути от центъра на София се намира ресторант-механа Вини, успял да преплете в едно качественото бързо обслужване и добрата европейска кухня с непринудената битова уютна стопляща душата атмосфера. Чрез ръчно тъканите черги по дървените пейки, медените менци по стените, както и родопските цървули - символ на заведението, собствениците на ресторант-механа Вини са успели да пресъздадат автентичната българска механа - такава каквато е била преди години. Тук удобствата започват още преди да влезете, тъй като ресторант-механа Вини разполага със собствен паркинг за своите клиенти. Приятно ще ви изненада не само топлото приятелско посрещане от персонала или лично от управителя, но и богатият избор от общо пет вътрешни салона със следния капацитет:

1-салон разполага с 40 места
2-салон с 30 места
3-салон с 20 места
4-салон с 20 места
VIP-салон с 10места

Разпределението на салоните на ресторант-механа Вини го прави подходящ за всякакъв вид празненства:сватби, рождени дни, имени дни, кръщенета, абитурентски балове, частни партита, детски партита, фирмени обяди и вечери. Телевизорите във всеки един от салоните ви дават възможността да следите развоя и резултатите на любимите си футболни отбори по всяко време на деня.

Ако пък искате да послушате релаксиращото ромолене на някое поточе, то Вашето място е в лятната барбекю - градина на ресторант-механа Вини покрай богато украсеният алпинеум. Екзотичните коктейли се приготвят пред очите Ви на външния бар в градината. За Вашия празник можете да поръчате агне или прасенце на пещ или чеверме. Лятната барбекю-гранина на ресторент-механа Вини разполага с общо сто места, с което капацитета на ресторанта достига двеста и двадесет места. Богатото меню от най-разнообразни специалитети, барбекюто на дървени въглища, уникалните видове салати, домашни гозби и десерти, какато и марковият алкохол гарантиран от изба-Вини-Сливен ще задоволят и най-претенцозният кулинарен естет и ще поглезят Вас и Вашите гости и приятели.



Ценови диапазон: среден
Музика: българска народна,българска поп,поп фолк,гръцка,музика на живо

     
Права за ползване MtSoft