Кръчма

Начало  |  Кръчма  |  Ресторант "При Миро" Принтирай - A A A +
Ресторант "При Миро"Кръчма, Ресторант, Чуждестранна кухня

София град - Оборище
Адрес: ул. Мърфи №34
Телефон: 02/9437127, 02/9437128, 0889512964
Работно време: 12:00 - 00:00 часа
Брой места: зима - 90, лято - 190

www.restaurantmiro.com
Вижте ни на картата


 

Ако обичате сръбската кухня, то ресторант "При Миро" е вашето място. Макар и разположено в центъра на София, заведението е изолирано от градската суматоха и ви предлага истинско спокойствие, съчетано с майсторски изпълнения на различни ястия.

В уютната и приятна обстановка може да се насладите на невероятните сръбски гозби, приготвени за вас лично от собственика на заведението и четирикратен шампион на Сърбия по кулинарно изкуство - Мирослав Стефанович, който заслужено си е спечелил прозвището Майстора. Скарата на дървени въглища включва огромен избор от специалитети от биволско, телешко, свинско и пилешко месо. Над десет вида кебапчета и още толкова плескавици се правят от приготвена на място кайма с различни подправки. Помислили сме и за любителите на вегетарианската кухня, които също няма да останат разочаровани от неустоимите ни предложения. Всичко това може да опитате със сръбски и български избрани вина или богат асортимент ракии.

Похапвайки на фона на дискретна музика от западната ни съседка, вие ще се докоснете до автентичната сръбска атмосфера, а професионалното обслужване и елегантният интериор ще ви създадат усещането за комфорт и домашен уют. Топлата и сърдечна обстановка, подходяща за всякакви поводи - от вашето празненство до деловата ви среща, както и качеството на храната, ще ви накара да се върнете отново и отново.

Направете резервация навреме и оставете всичко останало на нас. Ние ще се погрижим за вашето добро настроение и ще изпълним вашите желания!

 Ценови диапазон: среден

     
Права за ползване MtSoft