Бар

Начало  |  Бар  |  Бар-кафе Vertigo Принтирай - A A A +
Бар-кафе VertigoБар, Кафе

Благоевград
Адрес: ул. Тодор Александров №3
Телефон: 073/886644
E-mail: eltron_ood@abv.bg
Работно време: 00:00 - 00:00 часа
Брой места: зима - 90, лято - 150


Вижте ни на картата


Бар-кафе Vertigo се намира в центъра на Благоевград, на главната търговска улица, срещу ГУМ. Вече 7 години Vertigo привлича своите клиенти с уникалния си интериор, живата атмосфера на централно градско бар-кафе, кипящо от типичния за студентския ни град младежки дух.
Заповядайте в нашия Vertigo свят:
СУТРИН - на кафе, чай, фреш или друга ваша любима напитка чкоятно непременно ще откриете в разнообразното ни меню) и ще се окажете сред най-добрите познавачи на истинското кафе (като напитка), които са и редвните ни сутрешни клиенти.
ПРЕЗ ДЕНЯ - ще имате възможност да се насладине на вашата поръчка без ни най-малко да скучаете - Vertigo разполага с 9 плазмени монитора, на които можете да следите любимите си предавания - спорнти, музикални..., а чрез безплатния Wi-Fi да се потопите в интернет пространството, да свършите служебна задача, да проведете бизнес среща...
Истинското главозамайване (Vertigo) ще изпитате в пълна сила ВЕЧЕРТА, когато нашия DJ започне своето шоу - с подбрана музика от любимите ви жанрове на фона на зашеметяващи светлинни ефекти. За пълната еуфория, разбира се, ще ви помогнат фантастичните коктейли на професионалистите ни зад бара, промоционалните ни предложения и томболи - поднесени любезно от очерователния ни персонал, а магията на НОЩТА във Vertigo ще ви зареди с енергията и неповторимия чар на нашия красив младежки град.
Топло и уютно през зимата, свежо и прохладно през лятото Бар-кафе Vertigo е един добър избор да се насладите на вашето свободно време, да почерпите за личните си празниция, да проведете срещите си или просто да разпуснете с компания...

ЗАПОВЯДАЙТЕ! Очакваме ви ДЕНОНОЩНО!Ценови диапазон: среден
Музика: DJ, R&B, рок, поп, евъргрийн, ретро, фънки, хаус, транс, чилаут, българска поп, италианска, латино

     
Права за ползване MtSoft